Nyheter

Conor McGregor i blåsväder igen

on

Under veckan har bilder spridits på den brittiska popstjärnan Rita Ora och självaste Conor McGregor. En ”Date-night” som Rita Ora själv uttryckte det på sociala medier och är något som gjort att fansen gått i taket. Och det är inte på något positivt sätt de har gjort det. Snarare så handlar reaktionerna om att Conor Mcgregor nyligen blivit pappa tillsammans med flickvännen Dee Devlin som han varit tillsammans med under åtta års tid.

Det var under London Fashion Awards som den brittiska popstjärnan Rita Ora själv lade upp både filmklipp och bilder tillsammans med UFC-Fightern. Och av bilderna att dömma så ser de ut att ha haft det riktigt trevligt tillsammans. Detta har upprört människor runt om i världen eftersom Conor sedan sju månader tillbaka fått barn tillsammans med flickvännen Dee Devlin. Än sålänge har flickvännen inte kommenterat bilderna men det känns inte som att dessa bilder varit särskilt uppskattade.

Vem är Conor McGregors flickvän?

Så nu ställer många sig frågan vem den världskände Connor McGregors flickvän sedan åtta år tillbaka är och därför ska vi ta en liten extra titt.

Hon kommer från Dublin, precis som UFC-fightern, dock kommer hon från Walkinstown medans McGregor kommer ifrån Crumlin. Dee Devlin arbetade väldigt mycket under tiden när Conor tränade och utvecklades i sin gren. Samtidigt som hon jobbade skötte hon även matlagningen och städningen därhemma. När Conor McGregor sedermera slog igenom så sa hon upp sig för att kunna vara med och stötta sin Pojkvän genom resan.

.Connor McGreggors son

När de för cirka sju månader sedan fick barn var det en otroligt lycklig UFC-stjärna som stolt visade upp sin Conor Jr. Vi får hoppas att de senaste bilderna som nått sociala medier bara är ett sätt att få publicitet, för visst vore det olyckligt om helgens bilder faktiskt visar sig vara en början på en ny romans.

Liknande inlägg