Nyheter

RIZIN World Grand Prix 2nd Round: Gabi Garcia ber om ursäkt

on

Under fredagens RIZIN World Grand Prix 2nd Round som utspelas i Japan, skulle Gabi Garcia som världsmästere i BJJ utmana den 53-åriga japanska welterviktaren Shinobu Kandori. Detta var något som många japaner såg framemot. Därför var det högst förvånande när världsmästaren under invägningen steg upp på vågen och visade att hon var 12 kilo över gränsen.
Kandori var inte sen med att visa sin ilska över reslutatet. Hon sa några väl valda ord innan hon ursinnig försvann ut från lokalen där invägningen ägde rum.
Senare under galans början så greppade Garcia modigt micken för att be om ursäkt till publiken. Hon berättade bland annat att detta var första gången som hon missat sin vikt och att hon haft problem med kroppen som startade ungefär tre veckor före fighten. Sedermera berättar hon att hon respekterar sin motståndare enormt mycket och är väl medveten om att hon är en legend i Japan.
Hon påpekar även hur ledsen hon är över, vilket inte gå att gå miste om under klippet nedan. Sedermera påpekar hon även att hon nästa år är beredd på att möta sin motståndare nästa år om tillfälle ges.
Hon avslutar sedan tårögd med att säga att hon är ljupt ledsen över det inträffade och att hon älskar Japan.

Se hela klippet nedan

Liknande inlägg