Nyheter

Holly Holm kan tänka sig att möta Cris Cyborg

on

miesha-tate-holly-holm-e-cris-cyborg

Cris Cyborg mot Ronda Rousey såg länge som en riktigt drömmatch som många fans ville se. Problemet har hela tiden varit att Cris Cyborg håller till i fjädervikt medans Ronda Rousey håller till bantamvikt. För att denna drömmatch skulle gå i stöpet behövde Cris Cyborg gå ner en viktklass så att dem båda fighterna kunde mötas på lika villkor. I och med att Ronda Rousey förlorade mot Holly Holm så känns det som att den match verkligen har gått i stöpet.

Dock verkar det ha kommit en öppning. Holly Holm säger att hon skulle kunna tänka sig att ta ett kliv upp i viktklassen för att kunna möt Cris Cyborg. Detta hade verkligen varit en intressant match att se. Holly Holm säger även att det inte hon som avgör om en sådan match skulle bli av eller inte. Allt ligger i UFC händer. Dessutom uttrycker Holm sin beundran över Cyborg och berättar att de två har blivit kompisar.

Hur tror ni en sådan match skulle sluta? Skulle Holly Holm kunna dra fördel av sin boxning samt sin uthållighet? Eller skulle Cyborgs attacker bli för svåra för Holm?

Liknande inlägg