Nyheter

UFC Nytt

on

Conor McGregor, den största stjärnan inom UFC vill inte slåss för att behålla sitt mästerskapsbälte i lättvikt. Detta har lett till att Dana White presidenten för UFC hotat med att ta ifrån honom sitt bälte.

“Han vill vara mästare i lättvikt och han vill ha kvar sitt bälte, men han är inte redo att försvara den.”

Så lät det från Dana White under denna aktuella fråga kring McGregor. Stjärnorna Tony Ferguson och Khabib Nurmagomedov kommer att mötas på UFC 223 och innan den matchen kommer McGregor att lämna ifrån sitt bälte. Dana White vill se McGregor försvara sitt bälte mot vinnaren i den matchen. Detta är enligt många det enda rättvisa och alla förtjänar sin chans på titeln!

Det återstår att se om Conor McGregor lyckas behålla sitt bälte under året och vara den största stjärnan.

Den senaste matchen som Conor McGregor gick var mot Floyd Maywather, den stora cirkus-matchen. Han förlorade matchen mot boxningskungen men lämnade med en hel drös pengar. Detta var en match som många inte ansåg borde gått genom men som till slut gjorde det.

Kan McGregor försvara bältet?
Efter en tid borta från UFC undrar man hur het McGregor fortfarande är. Inställningen och viljan att vara bäst och störst har han onekligen samt den irländska envisheten. Dessa ingredienser kommer nog ta honom långt i vägen mot att försvara sitt bälte. Tony Ferguson och Khabib Nurmagomedov kommer dock inte att vika sig i vägen mot titeln och vilken av dessa som möter mästaren återstår att se.