Nyheter

Bisping vs St Pierre – Nu ska det avgöras

on

Äntligen är det dags för matchen som vi alla väntat på, mötet mellan Bisping och St-Pierre. Vilken tungviktsmatch vi har att vänta natten mot söndagen! För att krydda det hela än mer så har man valt att sätta Madison Square Garden, New York som plats för detta glödheta event. Det här är UFC 217!

 

Ovisst möte utan någon utalad favorit

Oddsen är i stort sett helt jämna inför mötet mellan Bisping och St-Pierre, detta trots att en utav söndagens fighter kommer tillbaka ifrån ett 4 år långt uppehåll ifrån sporten. Nu gör ”Rush” comeback och han gör det med besked. Efter att tidigare ha fightats i weltervikt så stiger han nu upp en viktklass och utmanar självaste Michael ”The Count” Bisping om mellanviktstiteln. Det här kommer att bli något alldeles extra och trots den något knepiga tv-tiden så rekommenderas alla att stanna uppe för detta event!

 

Ett fulländat UFC-event

Det är inte bara huvudkortet mellan Bispin och St-Pierre vi har att se fram emot under söndagsnatten. Vad sägs om en match mellan de före detta klubbkamraterna Cody Garbrandt och TJ Dillashaw, en match där det kommer smälla minst sagt! Cody ”No Love” Garbrandt är än så länge obesegrad och nu går han en första försvarsmatch av bantamviktsbältet, detta efter att ha varit borta under en tid på grund av skada.

Toppmatcherna avlöser varandra när Joanna Jedrzejczyk ställs emot Rose Namajunas. Polskan har chansen att slå Ronda Rouseys rekord vad gäller antalet titelförvarande fighter i de kvinnliga divisionerna. Det kommer bli långt ifrån en enkel match men efter vad som sagts inför matchen så är Joanna i absolut toppform, mycket tyder på att polskan går mot ännu en seger i stråviktsklassen under söndagsnatten.

Se till att ställa klockan, brygga kaffet och bänka dig framför TV:n. Det här kommer att bli en UFC-gala som få andra med inte bara en toppmatch, utan tre stycken. Låt fighten börja!

Liknande inlägg