UFC

Conor McGregor i blåsväder

on

UFC skandal

Det har väl inte gått någon obemärkt förbi vad Conor McGregor ställde till med under helgens Bellator 187 i Dublin. Det var efter att hans lagkamrat Charlie Ward, 36 år gammal hade debuterat och vunnit sin första match i debuten som McGregor tappade sinnet. Efter att ha slängt sig in i oktagonen och kastat sig om sin vän i ren glädje så blev irländaren ombedd att lämna ringen av domaren. Det hela mynnade ut i en vansinnig attack ifrån McGregors sida på dommaren, något som kan komma att få konsekvenser för den hetlevrade fightern!

Knivig sits för UFC

Hela denna incident har ställt UFC i form av arbetsgivare i en högst besvärlig sits. Conor McGregor är den utan tvekan största stjärnan och varumärket för organisationen, frågan är då hur mycket man vågar riskera när alla nu förväntar sig ett regelrätt straff för irländaren. Liknande incidenter har inträffat för i UFC-historien, då med resultatet att fightern i fråga fått lämna UFC för gott. Något liknande ska vi inte räkna med i detta fallet då Conor McGregor nästan har vuxit sig större än hela organisationen. Tycka vad man vill om detta men det är den bittra sanningen och det återstår nu att se om Dana White och kompani har stake nog att bestraffa McGregor på ett lämpligt sätt.

Ingen ursäkt ifrån Conor McGregor

Det var länge tyst ifrån Conor McGregor efter att det hela utspelade sig i Dublin. Till slut kom så en reaktion ifrån team McGregor och inte var det en ursäkt vi bjöds på. Istället gick han till attack på domarens beteende och kallade det förfärligt. Det tog dock inte lång tid innan tweeten med det något osmarta utalandet raderades. Nu återstår att se hur både Conor McGregor och UFC väljer att gå vidare med denna incident som får se som en mindre bomb i UFC-världen.

Liknande inlägg