Nyheter

Cormier och Jones är main event på UFC: 200

on

cormier-jones-ufc200

Vi var många som hoppades få se Conor McGregor på UFC: 200. Nu står det istället klart att main event blir en mycket efterlängtad returmatch mellan Cormier och Jones, uppgifterna har även bekräftats av Jon Jones!

Det var när Jones, Cormier, Dana White, Bruce Buffer, Miesha Tate, Frankie Edgar, Paige VanZant och Chuck Lidell besökte morgonprogrammet “Good Morning America” som man gick ut och bekräftade uppgifterna om den nya huvudmatchen för UFC: 200. Strax innan sändningen dök följande bild upp på sociala medier:

Returmötet mellan Jones (22-1) och Cormier (17-1) kommer garanterat ha oss alla på helspänn, det enda tråkiga med matchen är att det sker på bekostnad av en annan drömfight, nämligen returen mellan Conor McGregor (19-3) och Nate Diaz (19-10). Troligtvis dröjer det inte alltför länge innan McGregor och Diaz drabbar samman i oktagonen.

I och med den nya huvudmatchen under UFC: 200 så kommer vi att få bevittna hela TRE titelmatcher på en och samma gala. Utöver Cormier och Jones så har Frankie Edgar och Jose Aldo ett fjäderviktsbälte att göra upp om och Miesha Tate ska försvara sitt bantamviktsbälte mot utmanande Amanda Nunes! Det råder inga som helst tvivel om att UFC: 200 kommer att gå till historien som en av de mest maxade galorna någonsin.

Du hittar givetvis de bästa MMA-oddsen hos Unibet!

Liknande inlägg