UFC

Dana White: Floyd Mayweather vill in i UFC på allvar!

on

Det var i slutet av augusti som en av de mest spektakulära matcher mellan Floyd Mayweather Jr. Och Conor McGregor ägde rum. Matchen som ansågs vara mer jippo än match var en tillställning där Mayweather i den tionde ronden via en teknisk knockout såg till att kamma hem vinsten, som bland annat var ungefär 2,7 miljarder svenska kronor. Irländaren Conor McGregor fick som förlorare ro hem den nätta summan 900 miljoner svenska kronor, och då ska man ha i åtanke att inte sponsorkontrakten inräknade.

Hur som helst så kändes det som att detta var sista gången vi fick se Floyd Mayweathers i rampljuset. Med en karriär där Mayweather gått rent med 50(!) matcher så hade vem som helst kunnat se tillbaka på en fullkomligt lysande karriär.

Floyd Mayweather in i buren?

Istället kunde UFC-kommentatorn Joe Rogan, som har ett stort inflytande inom sporten, avslöja att UFC-presidenten Dana White just nu för hårda seriösa samtal gällande att Boxningslegendaren snart kommer att inta buren. Dana White hade under samtalen med floyd frågat om han var helt galen och att han kommer bli ”dödad” om han intar ringen.Även Joe Regan menar att Floyd kommer bli slaktat om någon som exempelvis George St. Pierre skulle in i ringen med honom.

Kommentarerna har inte varit nådiga och det framstår i folkmun som att de olika sporterna håller på att förvandlas till någon sorts affärsverksamhet där det enbart handlar om att tjäna pengar. Men det är väll kanske så man får göra om man redan är bäst i sin klass. Hur som helst så råder det ingen tvekan om att ett möte möte där Mayweather går in i ringen hade genererat en hel del pengar till en redan stenrik Floyd Mayweather.

Det återstår att se vad som händer i denna Fantastiska oförutsägbara sporten UFC!

 

Liknande inlägg