UFC

Går Cris Cyborg i Conor McGregors fotspår?

on

Conor McGregor gick en boxningsmatch mot Floyd Mayweather i en match som till och med alla mormödrar i världen knappast kan ha undgått. Vissa MMA fans har tröttnat på att MMA-stjärnor ska försöka ge sig in i ringen något som inte kliar Cris Cyborg någonstans.

Den kvinnliga MMA-stjärnan har gått ut och sagt att hon skulle vilja gå en boxningsmatch efter att provat på kampsporter som Muay Thai och Brasiliansk jiujitsu. Brasilianskan sa att hon kommer ångra hon tackar nej till möjligheten att ställa sig i boxningsringen i slutet av hennes karriär.

– Jag älskar att tävla. Jag tävlade när jag var 12 år gammal. Ibland vinner du, ibland förlorar du, men du lär dig” sa Cris Cyborg

– Jag gillar att tävla i allt jag gillar att tävla i jiujitsu, jag gillar att tävla i wrestling och Muay Thai och om jag skulle få chansen att tävla i boxning en dag, varför inte? Jag tror att när du tränar i olika sporter separat så lär du dig mer.

– Det skulle vara riktigt fint att avsluta min karriär och kanske göra en match i boxning men jag vet inte om det kommer hända.

Älskar sitt jobb

Enligt Cyborg har hon redan sagt till presidenten Dana White att hon skulle vilja följa i Conor McGregors fotspår och tävla i boxning en gång.
– Dana vet om det. Jag sa till honom att om han hade en möjlighet som MCGregor att få gå en boxningsmatch, skulle jag vilja göra det med. Jag älskar mitt jobb, jag älskar att slåss och jag älskar att tävla, sa Cyborg.

– Jag vill inte att jag efter in karriär ska tänka på varför jag aldrig gjorde det. Jag vill göra det. Jag måste träna hårt och göra vad som finns framför mig när det dyker upp en möjlighet för mig.

Om Cyborg följer McGregors fotspår återstår att se men det är en taggad Cris Cyborg vi i så fall kommer att uppleva.

Liknande inlägg