Nyheter

Inget UFC för Mayweather avslöjar McGregor på Instagram

on

Om det var någon som på allvar trodde att Floyd Mayweather skulle göra en sensationell debut i UFC, kan ni glömma en ny match mellan ”Money” och McGregor som det ryktats om senaste tiden. Detta går McGregor ut med på Instagram där han säger att Floyd Mayweather är ”out of current fighting negotiations”.

Tyvärr för alla fans som velat se en repris av den upphaussade matchen mellan Mayweather och McGregor. Det har nämligen ryktasope ganska frekvent senaste tiden att Mayweather var sugen på en debut i UFC och fansen dreglade loss när de tänkte på att de kunde få se ännu en match mellan de två världsstjärnorna.

McGregor kung av Insta

Nu blir det ingen match, i alla fall om vi får tror Conor McGregors uttalande där han på Instagram avfärdar alla chanser om en Mayweather-match i UFC. Det var under söndagen som ”The Notorious” använde sig av den sociala medie-plattformen Instagram där han säger att Mayweather är ”Out of these current fighting negotiations” och hänvisar till snacket som varit den senaste tiden.


McGregor skrev även i posten att han var glad över Mayweathers pension och att han nu fortsätter med sina egna förhandlingar. Dessa orden går i motsats till de tidigare kommentarerna som McGregor sagt då han tidigare sa att Mayweather en dag skulle ångra sig om han inte tog chansen att gå en rematch mot honom fast under MMA-regler.

Det var i augusti förra året som McGregor gjorde debut i boxningsringen i världens kanske mest hypade fight genom tiderna i en match som legenden Mayweather vann i 10:e ronden på TKO. Det är den enda matchen som McGregor tagit sedan han besegrade Eddie Alvarez i titelmatchen om lättvikt i december 2016.

Ingen idé för Mayweather

De senaste veckorna har det passerat rykten om att 40-årige Mayweather var taggad efter kommentarerna från McGregors coach John Kavanagh och UFC-presidenten Dana Whites som uppmanade till en fight.

Nu blir det ingen match igen mellan de två legenderna och McGregor önskar Mayweather lycka till som pensionerad istället och uppmanar legendaren att komma ”och ge pappa en kram”. Den irländska MMA-fightern är en av sportens mest framgångsrika genom tiderna när han gått 24 matcher varav han vunnit 21 (18 på Knockout) vilket ger en statistik på endast tre förluster.
I boxningsringen har irländaren som sagt bara gått en match och där blev det förlust mot Mayweather. McGregor är väldigt älskad ock följs av mer än 22,5 miljoner följare på sin Instagram.

Mayweather i sin tur har 20 miljoner följare på Instagram men verkar mest sätta upp events med Snoop och ”Girl Collection” nu för tiden och det finns alltså inga planer för Mayweather att ännu en gång göra comeback som han gjorde i augusti förra året.