UFC

Mayweather: ”Jag har aldrig sagt att jag vill in i UFC”

on

Som vi under gårdagen kunde berätta så avslöjade Dana white att det pågick en dialog med Floyd ”Money” Mayweather gällande en debut i självaste UFC. Han berättade att samtal hölls och att det i framtiden inte skulle vara omöjligt att eventuell se en eventuell fight mellan Maywéather och McGregor eller George St. Pierre.

Nu pekar det mesta på att amerikanen blivit felciterad och istället bara ville påpeka att om han eventuellt skulle gå tre eller fyra matcher så skulle det leda till att han kujnde tjäna ytterligare hundratals miljoner. Men att påstå att något annat har sagts slår Mayweather tillbaka och menar att han blivit felciterad.

Värt att notera under mayweathers tillrättavisning är dock att han inte förnekar att han för en dialog med UFC. Därför är med all sannolikhet inte sista ordet sagt än. Dock kan vi inte komma undan tanken om att en eventuell match mot McGregor hade varit en riktig publikmatch som hade fått de tävlande att fylla på kontot ytterligare. Därför återstår det att se vad som händer härnäst. Hade Mayweather mött Conor McGregor så hade den annars så fanstastiske boxaren fått en rejäl omgång.

Nedan följer en samling av McGregors Knockouts, både som amatör och Proffs.