Nyheter

McGregor sätter press på Mayweather angående fight i UFC

on

Den irländske UFC-kingen Connor McGregor har gått ut och satt press på Mayweather efter att denne gått ut på sociala medier och teasat om en eventuell debut i UFC.
– Om Mayweather inte slåss i UFC kommer det förfölja honom för resten av hans dagar, sa den hetlevererade irländaren utanför ett välgörenhetsevent i New York.


Floyd Maywather har teasat om en potentiell fight i UFC mot Conor McGregor på sociala medier denna veckan. Irländaren svarade utanför ett välgörenhetsevent i New York när mmafighting.com fick tillfälle att intervjua McGregor.

”Han engagerar sig, jag engagerar mig. Så vi får se. För tillfället är jag i förhandlingar för min nästa motståndare. Vi har många alternativ. Vi har den nuvarande mästaren i lättvikt, Tony Ferguson, där är den obesegrade Dagestani. Där är kanske ett stort event i Ryssland. Där är uppenbarligen Diaz-triologin. Självklart finns Mayweatcher fighten där. Många olika alternativ och vi är bara vid bordet så länge, så allt är bra. Livet är bra”, sa McGregor till reportern Adam Glyn.

Under onsdagskvällen postade Mayweather en video där han syns inuti oktagonen på Syndicate MMA i Las Vegas. I videon har Mayweather ett par shorts med sponsorn Paddy Power och klippet är tydligt kopplat till sponsorn när boxaren bland annat nämner Paddy i videon.

McGregor sa att om det bara är ett spel för gallerierna är det något Mayweather kommer ångra.

”Är det så kommer det förfölja honom resten av livet, att han aldrig gjorde det. Jag sa att jag skulle göra det och jag ”steppade upp” och gjorde det. Det är hans tur nu”

Espinoza backar Mayweather

Stephen Espinoza jobbar för Showtime Sports och har jobbat nära Mayweather de senaste åren. Han säger att man inte ska utesluta att Mayweather ska slåss i UFC. Espinoza sa att han planerade att prata med ”Money” under söndagens Super Bowl.
– Ingen trodde att Mayweather vs McGregor var realistiskt så jag har lärt mig att inte ifrågasätta vad Floyd är kapabel till. Det finns en chans för vad han än åtar sig så lyckas han genomföra det. Han ville att fighten mot McGregor skulle bli av och så blev även fallet. Om han vill att det ska hända kommer det hända.

”Om han vill börja med UFC, om han vill börja med Ishockey, om han ville börja med konståkning står vi bakom honom. Vi backar honom hela vägen”, sa Espinoza.

Det var i augusti i Las Vegas som de båda giganterna möttes i en av de absolut mest upphaussade fighterna i boxningens historia. Mayweather har sagt att han tjänade cirka 300 miljoner dollar på matchen och McGregor påstår att han tjänat 100 miljoner dollar.

Hur skulle en match gå till i oktagonen mellan de två giganterna? Förmodligen är pengarna mer intressanta än det sportsliga för inte kan Mayweather ha en chans i UFC mot McGregor? Om matchen någonsin blir av är i alla fall väldigt tveksam men det finns 400 miljoner anledningar till att det skulle kunna hända!