UFC

MMA-spekulationerna tar fart ännu en gång efter Mayweathers kryptiska video

on

Planerar Floyd ”Money” Mayweather att genomföra ett karriärbyte och därmed kliva in i Oktagonen på riktigt? Det återstår att se, men fansen kan alltid hoppas att den 41-åringen boxaren tar steget över till UFC och något som spär på ryktet än mer är en video som Mayweather lade upp på sin Twitter.

Idén om att den obesegrade legendarboxaren skulle ta klivet över till UFC är något som har spätts på flitigt ända sedan han i augusti förra sommaren gick en match i boxningsringen mot UFC:s lättviktsmästare Conor ”The Notoriuos” McGregor, som aldrig tidigare deltagit i en boxningsmatch innan den fighten. Det blev dock en jämn match som Mayweather till slut kunde vinna efter en teknisk knockout i den 10:e rundan. Senast var det självaste UFC-presidenten Dana White som uttalade sig om att det förhandlades om att få in Mayweather i buren, något som senare dock gick i stöpet, åtminstone för stunden.

Efter fighten i somras gick Mayweather själv ut och annonserade att han lägger av med boxningen och detta är ett beslut han har hållit fast vid eftersom han efter den oerhört uppmärksammade fighten mot McGregor ännu inte gått någon match efter det.

Men nu drar alltså Floyd Mayweather själv ytterligare en gång igång ryktena om att det faktiskt kan vara på tal om att kliva in i UFC-Oktagonen på riktigt trots allt och att en re-match mot Conor McGregor i en Oktagon kanske kan bli verklighet trots allt. Här nedan kan du se den kryptiska video som han lade upp på sitt Twitterkonto där han kliver in i just en MMA-bur:

 

Och reaktionen från Conor McGregor lät inte vänta på sig speciellt länge:

Liknande inlägg